dijous, 12 de febrer del 2015

SORTIDA AL CAIXAFORUM




El 14 de Gener del 2015 els alumnes de 1r i 2n va manar d’excursió al Museu Caixaforum de Barcelona. Ens ho vam passar tots molt bé!




Els nens i nenes de 1r vam fer l’activitat relacionada amb el mural “Splat” de Sol Lewitt. Va ser molt divertit aprendre a observar una obra d’art tant gran i descobrir formes tot fent servir la nostra imaginació. Després d’observar-la i posar en comú tot allò que vèiem entre tots i totes, ens vam posar unes samarretes dels colors del mural, tot convertint-nos en pinzells imaginaris. Per acabar amb el nostre cos vam representar cada color: saltant, estirant-nos, arrossegant-nos, fent punxes, fent corbes, fent rectes… Va ser molt interessant i divertit!

Els alumnes de 2n vam fer l’activtat “Dins i fora”. L’activitat  estava dividida en 2 espais. L’habitació del dolor de Joseph Beuys on tot era fosc i negre, fet diferents metalls i, el jardí secret de d'Arata Isozaki, més lluminós i on tot era blanc. En cada un d'ells hem reflexionat sobre els colors i les sensacions que hi tenien, i en les coses en què pensaven. Hem treballat la percepció de l'espai. Amb l'experimentació i jugant amb els contrastos (dins i fora, llum i ombra, obert i tancat…) i hem après a relacionar-nos amb l'entorn.





















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada